Tips til dig som skal vælge CRM software..
Kig efter en tilbagebetalingsgaranti - En tilbagebetalingsgaranti gives af softwareleverandører som står bag deres CRM software, og er sikker på du bliver tilfreds. Der skal være garanti for en kort ROI i dit CRM projekt. Du skal have en ROI på maximum 1-2 måneder inkl. de konsulentydelser du tilkøber.

Ikke alle virksomheder og/eller CRM software er ensSoftware har revolutioneret den måde, vi driver forretning på i dag. Det har gjort det muligt for erhvervslivet at blive meget effektiv. En del af succesen skyldes det faktum at, softwareleverandører ikke har store overhead til udvikling, salg og marketing. Mange tror at dyrt CRM software må være bedre en billigt CRM software. Det er ikke tilfældet, da et brugervenligt og fleksibelt CRM software ofte vil være meget billigt. Hvis du går lidt dybere med et CRM software, vil du ofte opdage om programmet er stabilt og intuitiv opbygget. Derfor skal du altid afprøve CRM software, før du tager en beslutning. Det er nemt at udvikle software, men det kræver langt tid at gøre det stabilt, funktionelt og intuitiv for brugeren.

Er det muligt at få en god kundesupport -  

4 mio. daglige brugere kan ikke tage fejl...
Det er kun muligt at få 4 mio. daglige brugere hvis en CRM løsning fungere, og er pengene værd. Samtidig giver det dig den sikkerhed at, CRM løsningen er gennemprøvet.

Det giver dig også den fordel at, du billigt kan købe mange tillægsløsninger, som kan gøre din hverdag nemmere. Du finder et udvalg af tillægsløsninger her.

Her er fordelene til Microsoft Dynamics CRM, SuperOffice og Salesforce.com
Om den ene CRM løsning er bedre end den anden, må man overlade til den enkelte bruger. Den erfarne bruger vil vide, at der er mange CRM løsninger på markedet, som kun har overskrifterne til fælles med effektiv salg- og kundeservice. 

Bliver valget Act! CRM får du...  1.) en billig løsning at anskaffe 2.) en billig løsning at vedligeholde og tilpasse i det daglige 3.) funktionalitet med fokus på den daglige brugers need to have, 4.) højest ét klik til alle kundeinformationer 5.) en bedre integration med Microsoft Outlook 6.) en bedre integration med Lotus Notes 7.) en bedre integration med Google TM Apps. 

Er du uenig efter prøveperioden får du leveret 6 flasker god rødvin - start din prøveperiode her.

Hvorfor er Act! et godt valg? - engelsk


Brugervenlig og komplet løsning er kendetegnene for Act!
Den bedste måde at få indblik i act! logiske og brugervenlig opbygning, er ved at investere tid i den gratis prøveperiode på 30 dage, alternativt kan du læse om løsningen her.